fbpx

Ryhmävaraus

Toivomme varaukset yli 8 hlön seurueille ja ryhmille puhelimitse 010 322 3898 tai sähköpostitse ravintola@hellajahuone.fi. Huomioithan ryhmävarausehtomme:

RYHMÄVARAUSEHDOT

Yli 8 henkilön seurueita koskevat seuraavat ryhmävarausehtomme.

TILAAMINEN

Pyydämme ryhmiä vahvistamaan pöytävarauksen sekä tilaisuuden henkilömäärän ja ruokatilauksen viimeistään 72 tuntia ennen varauksen ajankohtaa. Samalla pyydämme ilmoittamaan myös mahdollisista allergioista ja erityisruokavalioista.

YKSITYISTILAISUUDET

Ryhmän illallinen voidaan erikseen sovittaessa mahdollisuuksien mukaan järjestää myös yksityistilaisuutena. Yksityistilaisuuden minimilaskutus on maanantaista torstaihin 2000,00 ja perjantaista sunnuntaihin sekä arkipyhinä 4000,00 .

MUUTOKSET JA PERUUTUKSET

Mahdollisista muutoksista varaukseen (esimerkiksi osallistujamäärän muutos) on ilmoitettava viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Mikäli muutoksista ei ilmoiteta määräaikaan mennessä, on ravintolalla oikeus laskuttaa tilaus asiakkaalta tilaisuuden alkuperäisen henkilömäärän mukaan.

Mahdollisesta varauksen peruutuksesta on ilmoitettava ravintolalle viimeistään 72 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, laskuttaa Nordic FineFood Oy varauksen tekijältä peruuttamattajättämismaksun.
Ryhmävarauksissa laskutettavan peruuttamattajättämismaksun suuruus on 300,00 euroa. Yksityistilaisuuksien osalta vastaava peruuttamattajättämismaksu on 600,00 euroa.

Mahdollisista muutoksista ja peruutuksista voitte ilmoittaa ravintolalle sähköpostitse tai puhelimitse.

Lähetä varauskysely

10 + 2 =

Perunakroketti & kaprismajoneesia

Keväinen salaatti kanalla ja krutongeilla
Toast skågen talon leivällä ja tuoreilla ruotsalaisilla katkaravuilla
***
Parsaa ja 64-asteinen kananmuna
Perunatortilla
Perunagnocchit lapinpuikulasta, herneitä, tilliä ja piparjuurta
***
Köyhät ritarit ja sitrus-mascarponekreemiä

 

Ruuat pakataan kylmänä. Perunagnocchit tulee kypsentää keittämällä, muita ruokia voi lämmittää halutessaan. Pakkaamme mukaan myös kypsennys- ja lämmitysohjeet.
Menukokonaisuus on laktoositon. Mahdollisten muiden erityisruokavalioiden osalta tiedustelut etukäteen yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse ravintola(a)hellajahuone.fi.

SUNNUNTAIBRUNSSI

15 + 3 =

 32€ / hlö

Tutustu myös ruoka- ja viinilistaamme

Ravintola
Hella ja Huone

Aleksanterinkatu 31
33100 Tampere
010 3223898

Avoinna:

 

3.-9.5.
MA-KE
Suljettu
TO-LA
14-18 (17)
SU
12-18 (17)