fbpx

Pastaperjantai

Nyt joka perjantai on pastaperjantai!
Hella ja Huone valmistaa yhdessä Ravintola Piemonten kanssa upeita pasta-annoksia kotiin vietäväksi ja valmistettaviksi.

 

Tilauksia otetaan vastaan lauantaista 27.2. alkaen aina torstai 4.3. klo 16 asti!

hella ja huone ja Piemonte logot

Viikosta 3 alkaen myymme joka viikko ennakkotilauksesta itse tehtyä tuorepastaa kastikkeineen! Annokset valmistetaan kahden ravintolan yhteistyössä – tuorepastat rullataan ravintola Hella ja Huoneen keittiössä, ja kastikkeet keitellään ravintola Piemontessa.

Pasta vaihtuu viikoittain, ja seuraavan viikon annos tulee myyntiin aina lauantaina. Tilauksen voi tehdä lauantaista torstaihin klo 16 asti Piemonten verkkokaupasta tai lomakkeella Hella ja Huoneen nettisivuilta. Annoksen hinta on 10-12€ viikon pastasta riippuen, ja tilaukset maksetaan noudettaessa.
Tuorepasta pakataan keittämättömänä, kastike kylmänä, ja annosten mukana tulee aina kypsennys- ja lämmitysohjeet. Tilatut annokset tulee noutaa joko Hella ja Huoneesta tai Piemontesta perjantaina klo 14 alkaen.

Viikon 9 pastana on tuorepasta lasagne, josta on tarjolla liha- ja kasvisversiot. Pastan hinta on 10,50€ annos. Viikolla 9 tilattavissa on myös  tiramisu jälkiruoaksi 7 euron hintaan. Tee oma tilauksesi viimeistään torstaina 4.3. klo 16!

VKO 9

Lasagne

Tiramisu

10,50€ / annos

7,00€ / annos

Lasagne on pakattu uuninkestävään vuokaan, jossa sen voi ohjeidemme mukaan lämmittää.

Tee oma tilauksesi viimeistään torstaina 4.3. klo 16!

Tilaa tuorepasta-annoksesi oheisella lomakkeella

14 + 3 =

Tutustu myös ruoka- ja viinilistaamme

Ravintola
Hella ja Huone

Aleksanterinkatu 31
33100 Tampere
010 3223898

Avoinna:

TI-LA
16:00 – 22:00
SU-MA
Suljettu