fbpx

Juustontekijä -illallinen 27.8.

Mouhijärven Herkkujuustola & Peter Dörig

 

Juustontekijä -illallinen

Perjantaina 27.8. klo 18

 

Valmistamme yhteistyössä palkitun juustontekijän, Mouhijärven Herkkujuustolan omistajan Peter Dörig’n kanssa neljän ruokalajin illallisen. Jokainen juusto tarjoillaan ensin Herkkujuustolan tapaan, jonka jälkeen seurailee Hella & Huoneen keittiömestarin versio kokonaisen annoksen muodossa. Unohtamatta tietenkään sommelierimme viiniparituksia Ainoa Wineryn tuotteista.

 

MENU

VILHO:
Carpaccio Herkkujuustolan Vilhosta & Ahlmanin vasikasta, loppukesän yrttejä & mallasmajoneesia
Silkki, Ainoa Winery

PUNAHEIDI:
Herkkujuustolan Punaheidiä & lampaanmaitofetaa tarjoiltuna kurpitsan ja kauden sienien kera
Aho, Ainoa Winery

METSURI:
Herkkujuustolan Metsuri & säilöttyjä käpyjä
Havu, Ainoa Winery

MOZZARELLA:
Jäätelö Herkkujuustolan mozzarellasta & lakkakinuskia
Valokki, Ainoa Winery

menu 68€ / viinit 52€

Tutustu myös ruoka- ja viinilistaamme