fbpx

Collet-samppanjaillallinen

Ravintola Hella ja Huone järjesti lauantaina 25.09.2021 upean Collet-samppanjaillallisen

Rakensimme harmonisen ja makunystyröitä hivelevän kattauksen tämän lähes 100 vuotta vanhan samppanjabrändin ympärille. Collet on osuuskunta, johon kuuluu lähes 700 viljelijää ja 700 hehtaarin tarhat sijaitsevat erittäin arvostetuilla paikoilla. Menun kanssa tarjoiltiin viittä erilaista Collet-viiniä. Collet -illallisesta on tullut meille vuotuinen perinne.

Katso syyskuun lopussa tarjoiltu menu alta.

MENU COLLET 25.9.

Tuore osteri ja vadelmaa &
Hapanjuureen leivottua perunarieskaa ja kaviaaria
Fresh oyster with raspberry &
Sour dough flat bread with Caviar
Blanc de Blancs Premier Cru

 

Maa-artisokkakeittoa ja tryffeliä
Jerusalem artichoke soup with truffle
Blanc de Noir Premier Cru

Sorsan rintaa, kantarellia ja selleriä
Wild duck with chanterell and celery
Aÿ Rouge Coteaux Champenois

 

Valkohomejuustoa ja säilöttyjä mansikoita
White cheese with strawberries
Blanc Dry Collection Privée

 

Punaherukka parfait, mustaherukkavaahtoa ja valkosuklaa-karpalocrumblea
Redcurrant parfait with blackcurrant foam and white chocolate cranberry crumble
Rosé Dry Collection Privée

 

Menu viineineen 150€

Collet illallisen menu
Collet Champagne logo

25.09.2021

Ravintola Hella ja Huone
Aleksanterinkatu 31, 33100 Tampere

Illan aikana kaksi kattausta:
1. kattaus 16.00
2. kattaus 18.30

Hinta: 150€/hlö
(sisältää ruoan ja juomat)

Kaikki erityisruokavaliot on tiedusteltava ennakkoon.
010 322 3898
ravintola@hellajahuone.fi

Lähetä varauskysely

12 + 2 =